KAKO JE PILSNER URQUELL PROMIJENIO PIVO ZAUVIJEK

Naša pivovara

KAKO JE PILSNER URQUELL PROMIJENIO PIVO ZAUVIJEK

Josef Groll promijenio je pivo zauvijek kada je prvi puta 1842. godine napravio Pilsner Urquell. Pivo se konzumiralo u svijetu 7000. g. pr. Kr. ali nitko nikada nije probao zlatni lager poput ovoga.

Što Je Toliko Posebno U Saaz Hmelju?

Naši sastojci

Što Je Toliko Posebno U Saaz Hmelju?

Već 175 godina proizvodimo Pilsner Urquell sa ista četiri lokalna sastojka: voda, žito, kvasac i Saaz hmelj. Iz tih jednostavnih početaka rođeno je revolucionarno pivo.

Zašto Još Uvijek Radimo Vlastiti Ječmeni Slad?

Naši sastojci

Zašto Još Uvijek Radimo Vlastiti Ječmeni Slad?

Genijalnost Josefa Grolla, našeg prvog pivara, bila je u tome što je u našoj pivovari u Plzeňu kombinirao najfinije češke sastojke s najmodernijim pivarskim tehnikama.

Pjena Je Okus: Tri Načina Točenja Pilsner Urquell

Savršen način točenja piva

Pjena Je Okus: Tri Načina Točenja Pilsner Urquell

Možda ste primjetili kako se Pilsner Urquell toči na tri različita načina. Okus Hladinke, Šnyta i Mlíka se razlikuju zbog drugačije količine zlatnog lagera i guste vlažne pjene.

Zašto Je Debeli Sloj Pjene Toliko Bitan?

Savršen način točenja piva

Zašto Je Debeli Sloj Pjene Toliko Bitan?

Neki ju vole, neki ju mrze. Ponekad je ima, ponekad je nema. Nije baš sastojak, ali je esencijalni dio piva. Što je to? Pjena. Odakle dolazi i što ona radi?